Hangend voor mijn televisie
Beelden flitsen langs mij heen
Ik zie slechts mijn eigen visie
Mijn gedachten zijn ver heen
Diep verzonken in m'n eigen
Een conclusie lijkt zo ver
Probeer ik dit eruit te krijgen
Flarden dwalen her en der
...

(c)  2000,"Haha, ik pies in m'n broek van het lachen BV"
All rights reserved en meer van dat soort onzin.
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Dus kijk uit als u een docent bent en les geeft aan aankomende Journalisten. Niet semi-lollig reageren op weblog-reactie-fora van uw studenten. Niet doen. Foute boel. Werkelijk iedereen gaat zich er mee bemoeien.

Verduld, ik lijd/leid onder twee chronische nicks, te weten Die Goede Oude Kolonel & JB. Welke heden weder te gebruiken?
Voorwaar ik zeg u: fora gaan vaak aan eigen succes ten onder, daar valt nicks aan te doen en hebben nicks niet al teveel schul_t_ aan.

Type 4:
De Goeroe.
Heerste ooit als een Bagwhan. Ofzoiets?en dan te bedenken dat tumoR docent Geschiedenis en Internationale Journalistiek is...
Type 3:
De Firestarter.

Een 'original'. Loopt al mee vanaf het begin en is altijd populair en tegelijkertijd gehaat geweest. Veelal de aanjager van discussies.
Probeer als beginner personen als deze te vermijden. Een discussie zult u altijd verliezen. Bovendien is dit type niet vies van een persoonlijke oorlog en weet hoe te handelen. U bent gewaarschuwd!Ik wil ook een nick!
Type 2:
Daar is Swiebertje! Gekke Swiebertje!
De clown met de quasi nietszeggende onzin. De onschuldige voorbijganger zal er weinig van begrijpen, maar kijk uit! Voor de gevorderde reactie-surfer slaat hij de spijker op zijn kop met zijn spitsvondige, humoristische opmerkingen. Ja vergis u niet, deze jongen heeft meer in zijn mars.
Dat is althans wat hij u probeert duidelijk te maken, dus tenzij u een bovenmatige interesse hebt in de meer incestueuze cirkel van weblogland, kunt u de opmerkingen gerust negeren en vergeten.


Of u het nu in ICQ, IRC, news, e-mail lijsten, web fora of reactie-fora van weblogs zoekt. Telkens weer duikt er een bekend type op. Een praktijk analyse naar aanleiding van een verheffende discussie in het reactie forum van Tonie.

Ik ben me er niet meer bewust van, in het alledaagse leven spreken sommige mensen mij ook gewoon aan als vdW dan wel voordeWind terwijl ik als Wouter ben gedoopt ooit.
Type 1:
Kunstenaar, Populair op het inturnet, en dat zal men weten ook. Elk woord intellectueel afgemeten op de gouden “goede kant” schaal. Achter elke zin schuilen andere zinnen. Denk daar maar eens over na! Diep! Tot u tot de onvermijdelijke slotsom komt dat deze categorie reactie-posters precies de ideeën, zwakheden, maar vooral hoogdravende prietprut spuit, waar u nu juist zo’n hekel aan heeft.
Negeren indien u niet na wilt denken over elke achterhaalde scheet die dit soort kunstenaars laten.Vroeger waren het voornamelijk de jongens, maar ook de meiden spelen tegenwoordig graag met de console!
(via !linkurl)


Oud nieuws maar toch leuk. Eerste scheiding met als directe oorzaak 11 September New York is een feit.

(Sargasso)Theo van Gogh met een positieve recentie van Spinvis.
Dat is schrikken...


K T J B F doet een bijbelstudie.


Argentinië kampioen.
En weer een voetbalpoule hopeloos verloren..


Zo zien we het graag! Autochtoon en allochtoon Nederland in discussie.
Wat één heldere, verlichtende, discussie!

Dit is een wat leesbaarder stuk over de identiteit van Mohamed Rasoel: http://www.nrc.nl/W2/Columns/Draad/980306.html

(Via, jawel, retecool)