Hangend voor mijn televisie
Beelden flitsen langs mij heen
Ik zie slechts mijn eigen visie
Mijn gedachten zijn ver heen
Diep verzonken in m'n eigen
Een conclusie lijkt zo ver
Probeer ik dit eruit te krijgen
Flarden dwalen her en der
...

(c)  2000,"Haha, ik pies in m'n broek van het lachen BV"
All rights reserved en meer van dat soort onzin.
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Theo van Gogh is een geinige (of irritante, het is maar hoe je bekijkt) correspondentie begonnen met de PVDA fractie in de gemeenteraad van Amsterdam. Onderwerp is een Volkskrant interview met gemeenteraadslid Fatima Elatik waarin ze betoogd dat de vrijheid van meningsuiting in Nederland "te ver doorgeschoten" is en dat "Theo van Gogh de vreselijkste dingen zegt over joden en moslims".

En omdat Theo niet de moeite neemt om een beetje index te maken :
Deel 1 :Brief aan Fatima Elatik
Deel 2 :Brief aan Bea Irik
Deel 3 :Brief aan Rick van der Ploeg
Deel 4 :Briefwisseling Bea Irik en Theo van Gogh
Deel 5 :Briefwisseling Bea Irik en Theo van GoghThe MSTed Movie Gallery
Ow.... Ja, dit is gewoon retecool. En voor de mensen die de film Mystery Science Theatre 3000: The Movie niet kennen, kijk zelf maar.. Ik heb em lekker al..


Broken Saints, Graphical literature
Ik vind het eerder een soortement van flash demo. Maar dan wel een van een demogroep met een overactieve pixeler die gek is op manga maar niet erg sterk is in het verzinnen van een verhaal. Je zou bijna zweren dat het fransen zijn :)
(wegens gebrek aan motivatie weer is compleet gepikt van esc)


Visit the George W Hump!
Dans vrolijk mee met George W.


ďAnnouncements like this that our kids have suddenly decided theyíre gay amount to a kind of murder of the family. Parents canít imagine things that are worse. Itís something like a premature Alzheimerís disease; thereís no more real communication, no more sharing of experience, now, or ever."
Maar gelukkig heeft een of andere redneck een prachtig boek geschreven met handige tips om dit soort rampen te voorkomen. En nee, het zijn heus geen neo-nazis, want hitler was ook al zo'n vieze homo.


Willem de Ridder radio
De nederlandse beroeps spiegeloog Willem de Ridder heeft een beetje teveel naar de VPRO geluisterd en brengt nu zelf uren aan eigengemaakt overloes gewauwel zo erg belachelijk dat het bijna weer leuk wordt :)
En mocht je je oorspronkelijke karakter zijn verloren, zo vind je het weer terug. Ik denk zelf dat ik een EEN ben..

Tegenover de NEGEN staat principieel niks want die zit zelf op de middellijn. ACHT staat aan de kant van de ratio en tegenover de rationele macht staat het type EEN, aan de gevoelskant. Hun zelfbeeld is: Ik heb gelijk, hoe dan ook.Rave is baaaaaaaaad...
Voor en achterkant van een staaltje briljante voorlichting. Hier kan die nederlandse bijbelclub Naar House nog wat van leren..

(via de dames met kippepoten)Doordevil leeft mee
Nico doet het tegenwoordig ook al retecool.. En over retecool gesproken, waar ken ik die Hubert toch van? Had z'n vader niet ooit eens een modemhandel in Papendrecht ofzo?


De Scott Chesney, de dyslectische psycholoog? fanclub
Toch maar *iets* linken dan...
Een diepgaande site vol levenswijsheden als:
Eigenlijk ben je een ster.

Voor een ster is een fanclub van levensbelang. Misschien lijkt het overdreven om jezelf tot ster uit te roepen, maar alles went, zelfs een heerlijk gevoel. We hebben thuis leren lopen, praten, denken en alles wat we nu menen te zijn. Dat ging niet een, twee, drie.
Omringd door toegewijde fans kunnen wij nu eindelijk wennen aan eigenschappen die voortreffelijk voelen.

Via esc, en oh wat voel ik me ineens goed...Ff geen zin/tijd..

lator.D.I.S.K - Dutch Internet Survival Kit
Maar gelukkig wel goedgekeurd door die belgen van keurstation.com, net als bijvoorbeeld Vlaanderen Onafhankelijk!...

(via keurmeester Joost van Velthoewen)Alleen interessant voor oude demosceners ben ik bang.. ACMEPORN, dus daar is die AAP tegenwoordig mee bezig! ;-)
Geen idee wat een 'demoscene' of 'demo' is? Sla deze maar over dan..


Lifelogs.. Tsja.. tot nu toe vond ik het niet echt interessant. De meeste blijken pubermeisjes, of dingen als die s.klee lifelog, waarvan ik niet snap wat er nou zo life aan is. Gelukkig stond daar wel een link naar god hates me, de eerste lifelog die het lezen waard is. Maar dat zal wel weer aan mij liggen...


Misschien toch maar goed dat Wal-Mart Vitesse niet overneemt.


DON'T BLOW, BABY
Melig klikplezier voor uren met links als: Go ask Alice. En waar ken ik die layout toch van?


Nog meer dot-com ellende.. Ontslag voor je het weet.
Well, after I heard about the layoffs I noticed that my company cell phone wasn't working. So I'm thinking, this is weird, but maybe it's just a mistake. Then, when I got home on Sunday from L.A., I tried to log on to the company network, and the computer just kept saying "access denied."

(via slashdot)Volendam
Na langdurige ellende op de televisie waarbij niet alleen half Volendam maar ook al willekeurige brandslachtoffers voor de camera worden gehaald (zie ochtend tv van vandaag) nu eindelijk echt iets nieuws. De scanner mp3's.
(eat-your-hard-out-Pauline-Broekema-non-nieuws-programma's-als-TV-Vandaag/RTL-live/Enaldieandereellende)

(via esc die het weer van bjrooij aka Kansloze Log had.)Modern Living
Volledig overbodige link als je weblogs bekijkt. Nederlandse webloggers hebben namelijk het trekje om allemaal dezelfde sites te linken. Soms overigens terecht..


Jail Cam
This is a real life transmission of the Maricopa County Sheriff's Office Madison Street Jail. Instances of violence or sexually inappropriate behavior by detainees during the booking process may occur.
Kijk gezellig mee...