Hangend voor mijn televisie
Beelden flitsen langs mij heen
Ik zie slechts mijn eigen visie
Mijn gedachten zijn ver heen
Diep verzonken in m'n eigen
Een conclusie lijkt zo ver
Probeer ik dit eruit te krijgen
Flarden dwalen her en der
...

(c)  2000,"Haha, ik pies in m'n broek van het lachen BV"
All rights reserved en meer van dat soort onzin.
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

'MSN doet nauwelijks onder voor Google'
Dit blijkt uit een onderzoek dat in opdracht van Microsoft is verricht.Alle beetjes helpen? (har har har)


Spijkerman had gewoon moeten uitzenden afgelopen zaterdag.
Koelman legt nog even uit waarom.
“Met deze aanslag op de democratie verdwijnt ook de basis voor cabaret.”
Wat een kutsmoes. Waar Spijkerman en consorten stoppen, daar begínt cabaret juist.Ik ben niet gek! Ik ben een vliegtuig!

(!linkurl)Tip voor Dr. D. Gouwe ouwe God Hates Me.
Shit ik ben dakloos. Een week later hoera, er is een nieuwe liefde en ik heb weer een dak boven mijn hoofd. Twee weken later iets minder hoera, want ze gaat bij de marine. Drie weken later nog minder hoera want, alhoewel ze niet naar de marine gaat, blijkt ze alcoholist. En na een maand is de pret weer definitief over, want ze gaat vreemd.
Een doodgewone maand in het leven van lifelogger Burn.

Lijkt me toch een stuk spannender dan naar de mood-indicator van "snotje" staren. En op zijn minst leuker dan "ik stond bij de kassa van de supermarkt".

I told her that we could work through it if she gave me a straight answer. I asked if she'd ever do it again and the bitch said "Probably".Een nieuwe naam voor MagicMinds
''Een bureau in Londen heeft de bestaande naam onderzocht en geconcludeerd dat het een probleem is,'' aldus Bartels. ''Mensen denken aan paddestoelen.''

Aan kabouter Bartels zittend op zijn paddestoel ja. Aflevering 5 is online.Er lijkt met deze verkiezingen in ieder geval 1 vraagstuk opgelost. Nog nooit meegemaakt dat er een rij tot buiten stond. Overigens vermakelijk spelletje tijdens het wachten, kijk om u heen en gok wat de anderen in de rij gaan kiezen.
Voor de nieuwsgierigen in mijn rij, het zijn die losers van D-66 geworden. Had u nooit geraden he! :-)

én als gevolg van de nog immer afnemende opkomsten bij de Tweede Kamerverkiezingen, hoor je op de radio en lees je in de krant regelmatig mensen beweren dat de stemplicht weer moet worden ingevoerd.Erik van Muiswinkel waagt zich ook aan een gedicht. Sorry Erik, net niet. Geeft niets hoor. Ruud Gullit goed imiteren is ook best knap!


De zittende politicus
Gedicht van Gerrit Komrij, Dichter des Vaderlands.

Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
En ziet nog steeds het echte monster niet.

(retecool)Laten we eens lekker politiek incorrect doen. Vechtsport. Ja u weet wel, twee boos kijkende mannen die tot bloedens toe op elkaar in slaan en schoppen. Met een scheidsrechter en een ring zodat het eerlijk, en de schade beperkt blijft. Dat dan nog wel.
Twee Nederlandse mannen die daar buitengewoon goed in zijn, wereldklasse zelfs. Wel eens gezien in studio sport?

(Allebei 3x winnaar van het jaarlijkse K1 tournooi, en daardoor legendarische helden in Japan. Maar dat googled u hopelijk zelf wel bij elkaar toch?)


Geen zin meer an. Laat maar."Ik sta achter wat Voltaire zegt: ik kan uw mening nog zo abject vinden, maar ik zal uw recht verdedigen om die te uiten."
(Nederland, 2002)


In Amsterdam weet de burgemeester wel waar je moet zijn als de lokale, favoriete voetbalclub kampioen wordt!

Cohen raadde de supporters aan om hun achterban te overtuigen niet naar het Leidseplein te gaan omdat het op het parkeerterrein P2 ook leuk is.

(ps. Vergeet je chip-knip niet :-)It's Magic Time
Op TV volledig aan me voorbij gegaan, maar de RVU blijkt een prachtige docu-serie gemaakt te hebben over Multi-Channel-Marketing luchtbel MagicMinds. U weet wel, dat bedrijf waar men kantoor een 'experience dome' noemde, ongeveer fl 8.000.000,- uitgaf aan nuttige zaken als sauna's en dakterrassen en zich druk maakte of de geleverde bureau stoelen wel de juiste kleur wit waren. Vergeet vooral niet de laatste minuut van aflevering 2 (+-22:50) te bekijken. Of nog erger, de toespraak van directeur Bartels, na het gezamelijk voor de tweede maal bekijken van meest inspirerende film ooit, "Any Given Sunday", in aflevering 3 (+-12:00). Hier kan geen parodie tegen op.