Hangend voor mijn televisie
Beelden flitsen langs mij heen
Ik zie slechts mijn eigen visie
Mijn gedachten zijn ver heen
Diep verzonken in m'n eigen
Een conclusie lijkt zo ver
Probeer ik dit eruit te krijgen
Flarden dwalen her en der
...

(c)  2000,"Haha, ik pies in m'n broek van het lachen BV"
All rights reserved en meer van dat soort onzin.
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Ajax naakt?


Inbox:
> Lekkerbelangrijk
> Muziek moet je wel liggen, zeker die ene Much about of zo...
> Groetjes,
> Van Sinterklaas

Sorry Sinterklaas. Maar door teksten als
You have got another guy
You only think of him
I think it´s time to realize
That he is only a whim

springt het glazuur spontaan van mijn tanden.

Nee, dan desnoods iets als Elvis Costello, I Want You. Met elke zin een beetje meer wanhopiger:
The truth can't hurt you it's just like the dark
It scares you witless
But in time you see things clear and stark
I want you
Go on and hurt me then we'll let it drop
I want you
I'm afraid I won't know where to stop
I want you

En dan langzaam aan, bijna smekend, de jaloerse boosheid:
I want to hear he pleases you more than I do
I want you
I might as well be useless for all it means to you
I want you
Did you call his name out as he held you down
I want you
Oh no my darling not with that clown
I want you

(Tot zover het sentimentele arbeidsvitamine college van vandaag.)Met dank aan chello is mailen hopeloos de afgelopen tijd. Heeft u gemailed en wacht u nog op antwoord -> badmeester@badmuts.com


BAREUH!!! had ook een bad date.

Ik heb als single-white-male weer eens een date gehad. Nerveus ja. Omdat ik van die wereld en vrouwen in het bijzonder geen snars meer begrijp. De date was met iemand die ik tijdens het uitgaan in Rotterdam had ontmoet. Leek me wel een ok tiepje.

Ik ontmoette haar op het station in Leiden. Ik voelde me meteen zeer ongemakkelijk, want in het licht overdag zag ze er toch anders uit. Maar goed, even doorzetten.... We liepen dwars door het centrum naar een lunchcafe Michelangelo in Leiden om een koffie te scoren. Onderweg bleef ze wat stug en stil, dus om het ijs te breken vertelde ik maar over mijn werk. Ik vind mijn werk niet zo spannend, maar ze leek het interessant te vinden en zo vielen er tenminste geen onaangename stiltes.
Na cappuccino en een broodje leek het haar een fijn plan om naar Delft te vertrekken. Ze kende daar niemand en het leek haar leuk om eens een onbekende stad te verkennen.

De trein van Leiden naar Delft doet er maar zo’n vijf-en-twintig minuten over. In de trein zei ze nog steeds helemaal niets. In een poging het gesprek toch een beetje gaande te houden heb ik haar verteld over mijn broertje. Mijn broertje is er ingeluisd door een grietje die hem zei dat ze aan de pil was. Dit bleek niet zo waardoor mijn broertje nu ongewenst vader wordt. Het grietje dreigt inmiddels haar, niet ongevaarlijke, broers op hem af te sturen als hij niet met haar trouwt. Ze leek nog steeds een beetje afwezig en haar enige reactie was dat: “hij die oetlul was die geen condooms gebruikte”. Het leek mij beter om het onderwerp broertje verder maar te vermijden.
Dan maar wat over mijzelf vertellen. Ik vertelde dat ik op termijn niets bijzonders wil. Huisje, boompje, beestje. En tot die tijd sparen. Misschien ben ik toen een beetje de fout in gegaan om ook over mijn salaris te beginnen. Achteraf gezien was dat een beetje overdreven en ben ik misschien verkeerd overgekomen, want haar gezichtsuitdrukking sprak boekdelen.
Ik wist op dat moment werkelijk niet meer waar ik het over moest hebben. Ze bleef maar stoďcijns voor zich uitstaren en leek niet erg op haar gemak. Tot het onderwerp exen ter sprake kwam. Er volgde een monoloog van wel 10 minuten over haar ex-vriend-van-wel-zes-en-een-half-jaar die kort daarvoor de relatie verbroken had.
Op dat moment wist ik genoeg. Dit ging niks meer worden.

In het centrum van Delft gingen we op zoek naar een café met een terras. Vlakbij de Koornbeurs was er een terrasje waar je nog lekker in de zon kon zitten. Onder het genot van wat biertjes kreeg ik nog veel meer boring stories over haar ex-vriend-van-wel-zes-en-een-half-jaar te horen. Op het toilet zag ik dat ik een SMS van Peter had ontvangen. Hoe het was vroeg hij. ‘Frusty ijskonijn’ heb ik maar teruggestuurd. Het komt misschien wat overdreven grof over maar hierdoor weet hij meteen de stand van zaken ;-).
Teruggekomen maar geprobeerd de conversatie op gang te houden met zoveel mogelijk bla-di-klets praat.

Toen het haar beurt was om het toilet te bezoeken heb ik nog even met Peter gebeld. Hij leek het allemaal bijzonder komisch te vinden en zat natuurlijk vol leedvermaak, maar gaf me nog wel een advies om er zeker van te zijn dat ik na deze avond nooit meer iets van haar zou horen.

Op de terugweg liepen we in een winkelstraat en deed ik opzichtig mijn arm rond haar schouder onder het mom van ‘Even leunen’. Gezien haar ‘Jesus wat ben jij doorzichtig zeg’, liep Peters plan perfect op schema. Het werd tijd voor de finale. Langzaam telde ik in mijn hoofd af. Vijf, vier, drie, twee, een... Deed mijn ogen dicht, pakte haar hoofd en duwde mijn spastisch rondspartelende tong zo ver mogelijk haar mond in. Yuck!
In de trein terug naar Breda maar een kauwgumpje extra genomen en later bij Marco alles nog even in geuren en kleuren doorgenomen.

Ik hoop maar dat de boodschap goed overgekomen is…..

(Je moet toch wat op een saaie zondag :-)Illegale software en de Robin Hoods van de campus (UT-Nieuws nr. 2 van donderdag 17 januari 2002)
Gut.. Die Joost toch..

Terwijl Joost daaronder kruipt, onder je bed, krabbelt zijn collega wat op een papiertje. 'Dit is je user name', zegt hij, 'en dit je wachtwoord. Goed bewaren. Je kunt ermee op onze sites en downloaden wat je wil. Veel plezier. Enne... gewoon laten liggen hč, die plank. De rest gaat vanzelf.' En weg zijn ze.

(escape)Veer.
Te goed om waar te zijn. Kent u dat gevoel? Puck. De ideale, intelligente, en vooral goed schrijvende psychiatrisch patiënte.
Wat schreef Zidouta ook alweer?
De eerstvolgende zal getiteld zijn: Een masterclass liegen.


Nerd fetish?
Het internet heeft iedereen wat te bieden!

(!linkurl)Homepage - Anni Friesinger
Sportnieuws:
Anni schrijft Nederlands net zoals zij het spreekt. Anni rules.

Kan bijnaa niets meer mis gaan en de motivatie wordt groeter!!!De grote Nimmie Truuk
Men neme: 1 fictieve vrouw, 1 fictieve jaloerse ex-vriend, een email adres en een chattende sukkel. De lol kan beginnen.


Damn! Damn! DAMN!!!
Toch het verkeerde beroep gekozen.

(Curry)Nader bericht.

Contact
Voelt u zich een gefopte sukkel, mail eens naar uw psychosociale therapeut.

(gewoonlekkersimpelvia Esc)
The life i live
Luistert u daar maar eens naar. 1 jaar en een paar dagen. Het is genoeg.
Dank voor uw aandacht, tot nader bericht gesloten.