Hangend voor mijn televisie
Beelden flitsen langs mij heen
Ik zie slechts mijn eigen visie
Mijn gedachten zijn ver heen
Diep verzonken in m'n eigen
Een conclusie lijkt zo ver
Probeer ik dit eruit te krijgen
Flarden dwalen her en der
...

(c)  2000,"Haha, ik pies in m'n broek van het lachen BV"
All rights reserved en meer van dat soort onzin.
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

6.1.... daarna binnen 3 uur terug naar 5.7... Toen begon de opmars tot de huidige 7.3...

Am i hot or not, nooit echt interessant gevonden tot je er zelf aan meedoet..
(URL later.. het moet wel 'onpartijdig' blijven natuurlijk :)

22:27 Ik zak weer terug naar een 6,7 met 30 stemmen...neeeehhh!!!
22:49 Stooooop!.... 6.2.....
07:32 Niks meer van over... een 5.9...
08:30 Woehoe terug naar de 6.2..Herman!
Kopen! Deel 2 in Bart Chabot's trilogie over het leven van Nederlands enige echte rock & roll junkie Herman Brood. Na broodje gezond uit 1996 is er nu het vervolg broodje halfom. Brood van 1996-1998.
"Ik kan dooie takken laten swingen. (Brood)"


De Citizens for Capital Punishment proberen het eens met een advertentie campagne..

Ungar insists the ad is serious and pro-capital punishment, although he acknowledged that numerous callers have seen it instead as a parody.Nico Dijkshoorn keek naar de EO-jongerendag en zag de ondergang van reli goeroe Henk Binnendijk..

Zijn carrière in een notendop. Al ben je met zijn 30.000en of met zijn 20en, voor Binnendijk is godsdienst vooral dat er ademloos naar zijn smakeloze pathetische oudemannevoordracht wordt geluisterd.

Is over Henk. Wakker worden. Je bent zaterdag aan de kant gezet.Zo, nu we het toch over geluidsoverlast hebben..
Laatste takeover bezocht en het is mooi geweest. Alleen maar jong grut op die demo-party's van tegenwoordig. En als het nu leuk jong grut was wat nog demo's of een beetje plezier zou maken... Niet alleen die opa van bijna 29,maar ook die 16 jarige watjes zeurden over geluidsoverlast, want anders konden ze het geluid van hun Quake niet goed horen.. En ze gaan "zelfs massaal slapen in de slaapzaal s'nachts", volgens een catering dame...
Gelukkig waren er nog wel vrienden als Steven en Victor. Zoals het hoort, of niet slapen en coders afzeiken, of knock-out onder een tafel gaan. En het antwoord is ja, crew-member met "compo" achter op je shirt.. Dat was inderdaad Assa die met de zangeres weg liep uit de kamer. En toch was de uiteindelijke winnaar toch wel weer goed.
Sceners van nu succes verder en sterkte met party's als sf2k ofzo..


Chauffeur Eric, ook onderwerp in de docu van vorenstaande post heeft trouwens een stichting met een homepeetsj, Stichting de last post.

Door het vorenstaande te doen wordt een begin gemaakt geluidsoverlast als taboe te zien.Leuke documentaire over geluidsoverlast op tv. Dokwerk, Herrie. Ik weet niet of ze het herhalen, maar uniek moment, Marc Putto die les geeft in het stil een boterham met kaas smeren. Hoor nu al 20 minuten van buiten erg slechte R&B komen en hij wordt steeds sympathieker :-)

Mark Putto wordt van binnen woest over de onverschilligheid waarmee men een voordeur achter zich dichtsmijt of borden en bestek op het aanrecht legt.Als esc het doet, doe ik het ook. Eugene Mirman!
Waarom dit leuk is? Hierom volgens Eugene, de stand-up comedian? In ieder geval leuke brievenschrijver naar MCI.


Yannah is zo vriendelijk terug te linken.. Alleen erhm... Het moet volgens mij 'Le Badmuts' zijn in plaats van 'La Badmuts'..
En om te bewijzen dat mijn mannelijk ego toch niet zo teer is durf ik best te linken naar Real women don't do housework..

(via dutchbint)Softie.
Yannah is bezig met een Willeke Alberti promotie actie. Uit verveling ook telkens weer (die het prima uitpakt?) gedownload.. En met een beetje schaamte moet ik bekennen dat ik het nog prachtig vind ook..


"Vroeger" toen opa badmuts nog op de middelbare school zat tekenden we tijdens saaie lessen altijd de meest vreselijke martelpraktijken in combinatie met karikaturen van leraren..
Tegenwoordig word je in het land van de onbegrensde mogelijkheden onmiddellijk geschorst als er een pistooltje op je kunstwerk staat...

The boy was handcuffed by campus police for his safety and not because the student was violent or out of control, said school district spokesman Ron Stone.Iets voor stoppende takeover organisatoren?

En wie is die lelijke rooie gozer trouwens, die zich daar sneaky links achter een weg naar de bar strompelt?

Ik krijg steeds meer de indruk dat het voor t.net tijd wordt om wat mensen met commerciële en management vaardigheden aan te trekken om wat dingen te structureren. En dan bedoel ik ook iemand die er voor geleerd heeft en er ervaring voor heeft, dus niet iemand die wel eens een management boek heeft gelezen.Geen gescheiden toiletten op uw werk? Last van mannelijke collega's die de toiletbril bevuilen? Boze mailtjes rondsturen lijkt alleen maar averechtse effecten te sorteren?
Dan lijkt dit me een perfecte oplossing. En niks geen gedoe met randartikelen, het kan ook zonder hulpmiddelen!

Nu alleen nog iets voor de grote boodschap..

(via tim)

The Times, Blonde lawyers don't have more fun
Domme blondjes zijn het zat en roepen 9 Juli uit tot nationale blond dag.

“We’ve had to endure untold hardships,” Fern Magnin, of the Blonde Club, said. “We’re not going to stand for it any more.” National Blonde Day is on July 9.The Spam Letters
Jonathan Land gaat creatief met zijn spam om. Als een soort Koelman beantwoord hij fanatiek alle mail.


Freehosting is blijkbaar overgenomen door La Dot. Kreeg een brief van ze.. Op dit moment zijn wij bezig om alle gebruikers van een Lite-pakket de mogelijkheid te geven hun pakket om te zetten.
Betalen of opzouten zul je bedoelen.. Wel een treffende slogan: Internet back to business. Bedankt mevrouw Brink.. En mag ik u dan houden aan de beloofde "php3 en shtml ondersteuning"?


OneHello dating - daten ezine over vriendschap, relatie en contact
Oef.. Wat ik ook probeer met die profielen, ik scoor nog steeds niet hoger dan 69% met ene Froukje.. Help mij mijn profiel te beteren!
Login: Egbert10
Pw:Badmuts!

En kinders... Gedraag je alsjeblieft... :-)Sex met wat op?
Het zullen je ouders maar zijn..


Even een muzikale noot.. Neem nederhop in combinatie met wat zwaarder gitaarwerk.. Persoonlijk heb ik gedweept met de Osdorp Posse meestal in combinatie met metalbands die vrolijke namen hebben als Blind Justice of Nembrionic.. Leuke teksten met rauw hak en breekwerk. Maar nu heb ik tijdens het surfen MTV aan staan. Een clip van Green Lizard samen met Brainpower.. Die blijkbaar geen site heeft, want deze is het niet. Ook leuk, misschien zelfs wel beter, hak en breekwerk, maar blijkbaar niet voor deze kritische belgische reporter die een concert van krezip bezocht.

(jaja, vast ook erg commercieel blahblahblablabla, en 10 punten voor de eerste die de officiële website van brainpower weet te achterhalen, ik ben te lui en het is laat).wmob: the wiretap network
Leuk voor de liefhebbers van series als de Sopranos. De afgeluisterde gesprekken van mafia wiseguy Federico "Fritzy" Giovanelli met andere wiseguys..

FRANK: See Larry's mother?
FRITZY: Yeah.
FRANK: Same way.
FRITZY: Yeah, hah?
FRANK: With the cane, she hits you on the head with it.
FRITZY: Yeah. Alright?
FRANK: Forget about it.'Dan verhuis ik nog liever naar Wallonië.'
Ene Herman de Croo, voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers in België, heeft het niet zo op met ons Nederlanders. Als voorbeeld noemt hij het vuurwerk beleid:
'Intussen is toch gebleken dat België een betere regeling heeft voor de opslag van vuurwerk en dat we drie keer meer bedden in brandwondencentra hebben.'

Nu zou ik hier flauwe opmerkingen kunnen gaan maken over pakweg Dutroux of de bende van Nijvel maar ach.. Als hij een bananenrepubliek prefereert blijft hij toch lekker daar? En Limburg mag hij ook zo hebben..
,,Ik zou er niets op tegen hebben als de Nederlanders Zeeuws-Vlaanderen, een stuk van Zuid-Brabant en Limburg aan ons zouden afstaan. Maastricht, dat is toch een Vlaamse stad. Wij Vlamingen hebben ook een pedagogische rol te spelen in Nederland, bijvoorbeeld om het Hollandse uitgaansleven wat te verantwerpsen.
Hoognodig.''Internet journalistiek
Eric van Heeswijk krijgt versterking van niet minder dan internet coryfee Karin Spain herself in de discussie of het internot wel of niet te redden is.

> >>Ik heb op mijn beurt bepaald niet het idee dat het slecht
> >>gaat met Zonnet of Wish.
>
> > Nee? Ik meende uit berichten over Wish iets anders op te maken.
>
>Grappig dat van de twee die ik noemde, Wish het dan
>kennelijk slechter doet. Wish is namelijk niet *helemaal*
>gratis, terwijl Zonnet dat wel is.

Ah, in het e-zine Onlijn van Erik lees ik net de vraag "Begint bij Zonnet
het geld op te raken?"

Maar dat zal vast ironisch bedoeld zijn.

vriendelijke groet,
Francisco van Jole