Hangend voor mijn televisie
Beelden flitsen langs mij heen
Ik zie slechts mijn eigen visie
Mijn gedachten zijn ver heen
Diep verzonken in m'n eigen
Een conclusie lijkt zo ver
Probeer ik dit eruit te krijgen
Flarden dwalen her en der
...

(c)  2000,"Haha, ik pies in m'n broek van het lachen BV"
All rights reserved en meer van dat soort onzin.
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Persoonlijke bekentenis. Ik kan niet stil zitten bij muziek van Boney M. Hoe onmodieus en commercieel ook, zodra de eerste pa-plunk, plunk, plunkplunkplunkplunkplunk van Ma Baker geklonken hebben ben ik verkocht. Verantwoordelijk voor dit alles is niet die rare neger met die spastische bewegingen, ook niet die als paspoppen heen en weer wiegende maar ozo correct playbekkende zangeressen, maar ene Frank Farian. Saaie lelijke duitser van beroep, luister maar naar Milli Vanilli. En ja, allemaal gejat uit volks- en kinderliedjes ja. Who cares?

Frank is een held!

She's crazy like a fool
What about it Daddy Cool
I'm crazy like a fool
What about it Daddy Cool

Daddy, Daddy Cool
Daddy, Daddy Cool
Daddy, Daddy Cool
Daddy, Daddy CoolKlikspanen klikken klakkeloos met Fast
Gratis. Ja, helemaal voor niets. Warez van de Federation Against Software Theft.

Er mag geklikt worden op sites met muziek, speelfilms, spelletjes en softwareprogramma's.Een historisch moment... Microsoft doet aan open-source, en levert de basis van het .NET framework en een C# compiler. Voor een overzicht, hier.

The Microsoft® Shared Source CLI Implementation is a file archive containing working source code for the ECMA-334 (C#) and ECMA-335 (Common Language Infrastructure, or CLI) standards."Der Fuehrer's face"
Donald Duck met een nachtmerrie als nazi. Amerikaanse oorlogspropaganda uit den ouden Disney doosch. Let op, 70mB.


Ja zelfs Arafat en Rabin zouden iets kunnen leren van de wijsheden van medium Machiel! (alias Kees Brul)

WAAR JE OM VRAAGT ZAL JE GEGEVEN WORDEN.
WEES OPEN OM HET TE KUNNEN ZIEN, OMDAT HET MISSCHIEN NIET KOMT OP DE MANIER DIE JIJ VERWACHT!Politie arresteert de "hackers" die de Wim-Lex & Maxima chat verstoorden. "Hacker" Mike is de lul volgens oa ochtend krantje metro.

(!linkurl)

(Update: Zie ook planet multimedia.)Prof Ronald Mallet denkt dat hij een neutron terug in de tijd kan schieten.
Hoe meet je zoiets eigenlijk?

Ronald Mallett, a physicist at the University of Connecticut, believes he knows how to build a time machine - an actual device that could send something or someone from the future to the past, or vice versa.Stille liefde op het werk? Levensgevaarlijk!

De vermoorde Pim Overzier (37) uit Apeldoorn is het slachtoffer geworden van een stille liefde op het werk."De waarheid is een raadsel en dat gaat als volgt: Het is een goeie vriend, maar altijd te laat"
"Het noodlot is een raadsel en dat gaat als volgt: Het kost je niks, en toch altijd prijs"
"Dromen zijn een raadsel en dat gaat als volgt: Het smelt in je hoofd, en niet in je hand"
"Ik ken een raadsel over eenzaamheid en dat gaat als volgt: Wat doet pijn, en telt voor twee?"

En dan maar gelijk de intellectueel correcte link van de week om vorig bericht te compenseren. Spinvis. Wazig gedoe met een zeurderige stem, maar met op een of andere manier erg aanstekelijk knip en plak sample werk. En ik wilde het echt kopen! Nergens te vinden..
Raar hoor.. al die vage Oor muziek...

1. You´re In The Army Now van Bolland en Bolland. Dat is mooier dan het origineel van Status Quo. Bolland en Bolland zijn echt zwaar onderschat want het is weer Nederlands he. Ik ben nog een tijd lid geweest van de Fanclub van hun. Nu niet meer trouwens

(Audio (spinvis dus) daar)- "Je hoeft geen Nobelprijs in de economie te hebben gewonnen om te weten dat niemand op den duur nog zal betalen voor iets dat gratis op te halen is. Dat is geen innovatie, dat is een probleem." Aldus meneer van Jole. Waarom dat dan geen innovatie maar wel een probleem is legt meneer van Jole nergens uit.
...Dat de hele parasitaire industrie die er omheen is gebouwd daarbij instort schijnt meteen ook het economische en morele failliet van de westerse beschaving in te luiden. Althans. dat wordt keer op keer door FvJ gesuggereerd.

FvJ met een column naar aanleiding van de Kazaa/Zembla docu, etc, blah.Gewoon vuile racisten! Ja, alle katten ja!

"The cat, subsequently identified as L.C., which stands for library cat ... jumped to the floor without provocation (and) began clawing Espinosa's assistance dog, at times with all four paws,"

(Fark)Nederland - USA
No cash, just a sex toy, please.


sssst.
When it comes to Unix, Microsoft and Unisys are suddenly silent.